Poliittisesti epäkorrekti Totuus loukkaa

Miten perussuomalaiset saavat turvapaikan saaneiden äänet Kotkassa

Kerromme, vastustimme teidän sijoittamista Kotkan Karhuvuoren alueella, työttömiä on alueellamme liki 40 %, täällä asuu paljon päihderiippuvaisia sekopäitä ja ilmapiiri on täällä eritäin vihamielinen, ei vaan teitä vaan kaikkea kohtaan, viha on lisääntynyt entisestään nyt kun Kela vastaa sosiaalietuuksien jaosta ja päätökset ovat myöhässä.

Jos joudutte vihamielisen hyökkäyksen kohteeksi, on turha kutsua poliisia paikalla, he neuvovat teitä samalla tavalla kun kantaväestö yrittäkää kestää.

Voitte moittia Kotkan Palvelujohtaja Jorma Haapasta joka esitti, että koko Kotkasta tehdään vastaanottokeskus ja ne puolueet jotka rasismisyytteiden pelossa kannattivat hänen esitystä.

Perussuomalaiset vastustivat esitystä koska rasismisyytökset meitä kohtaan ovat niin jokapäiväisiä että meistä on tullut immuuneja niitä kohtaan, meillä on siis kykyä järkevään eikä tunteiden perustuvaan päätöksentekoon.

Itse Jorma Haapanen asuu Kirkkonummessa eikä välittä teistä tippaakaan.

 Se että teidät on sijoitettu Kotkaan, ei johdu suvaitsevaisuudesta vaan olette lähes konkurssin partaalla olevalle Kotkalle tulonlähde, perussuomalaisten mielestä olette ihmiskaupan uhreja.

Tulevaisuutta täällä ei ole, kaupungin markkinointi on annettu kaupungin avustusvaroilla toimivalle kehitysyhtiölle joka on miehitetty muutamilla kateellisella sosialistilla jotka pelkäävät että joku menestyisi ja rikastuisi paikkakunnalla.

Äänestäkää perussuomalaisia, jos haluatte suojella kenties tulossa olevia sukulaisia ja maanmiehiä teidän kohtalolta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat