Poliittisesti epäkorrekti Totuus loukkaa

James Hirvisaari on oikeassaPerussuomalaiset eivät saa sanoa muslimeista mitään positiivista eikä myöskään negatiivista, perussuomalaiset pitää heistä vaieta.Suomessa ei saa arvostella tällaista menoa, TV:n suositu muslimisaarnaaja raiskaisi ja tappoi oman viisivuotiaan tyttärensä.

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2449709/Fayhan-al-Ghamdi-jailed-years-torturing-daughter-Lama-death.htmlTämä on uutisoitu monessa EU maassa, ainakin niissä missä muslimisaarnaajia pidetään yksilöinä.

 

 Suomen oikeuslaitoksen mukaan, tällainen oman tyttären raiskaaja, kiduttaja ja murhaaja edustaakin kansanryhmää.


 Jopa Saudi-Arabiassa tämä oli liikaa ja tyyppi tuomittiin.Suomessa jos perussuomalainen uskaltaa tuomita teon, saa syytteen niskaan kansanryhmän
vastaisesta kiihotuksesta.


Suomen medioissa tästä en löytänyt riviäkään, vastaavasti jos asialla olisi ollut roomalaiskatolinen pappi etusivut huutaisivat.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

31Suosittele

31 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (60 kommenttia)

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem

Reija, uutinen tuomiosta neljä päivä vanha.

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/de...

En minä sitä nostanut sen takia ja juuri todistit, että minun tarkoitus on mustamaalata muslimeja, vaikka tarkoitukseni on arvostella suomen oikeuslaitos, olet Reija sen verran kiihkomielinen persuja kohtaan, että et edes älyä sitä.

Käyttäjän jukkakuhanen kuva
Jukka Kuhanen

Miten tämä ulkomailla tehty murha liittyy Suomen oikeuslaitokseen? Myös Suomessa murhaajia kohdellaan oikeuslaitoksessa yksilöinä - ei kansanryhmänä. Mikähän oli tarkoituksesi jälleen tällä kirjoituksellasi... Murhaaja on murhaaja riippumatta siitä, onko kyseessä kristitty, muslimi, hindu, pakana yms.

Käyttäjän jojalonen kuva
Jussi Jalonen

Sait oman tuomiosi kylläkin ihan siitä, kun menit tokaisemaan, että alaikäisen muslimitytön kivittäminen hengiltä on hyvä juttu, koska siten saadaan yksi muslimien synnyttäjä pelistä pois.

Sen lisäksi tulit taannoin jutelleeksi, että ratkaisusi romanikerjäläisten tilanteeseen on "duuniin tai uuniin", mutta sitä viranomaiset eivät sentään ehtineet bongata.

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem

On kieltämättä oikeuslaitoksella omituinen tulkinta, kehotin muslimit (keep on doing the good work) se on sitten hovioikeuden mukaan muslimien solvaamista.

Käyttäjän jukkakuhanen kuva
Jukka Kuhanen

Oikeusistuimet eivät anna tulkintoja vaan tuomioita.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen Vastaus kommenttiin #86

Kuhanen, lakia dumarit tulkitsevat (rappari-meininki) miten sattuu.

Pentti Järvi

Var är älgen? kysyi Ruotsin kuningas.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Niinkuin ehkä muistat, olen vienyt satakunta kiloa ruokaa Mafian tänne tuomille romaneille ja nämä eivät olleet kerjäämässä, vaan soittivat hyvää musaa, joten Satu ja minä päätetiin viedä heille ruokaa ja vaatteita, silti minun mielestäni saa kirjoitella mitä lystää ja kirjojen polttelukin saa puolestani alkaa Suomessa, koska ennen Joulua olen jo Tunisian katsastanut ja muualla ei paljon 'Sairaiden' 'miesten' syytteet hetkauttele...

Mutta minun onglemaksi koitui se (kommentoin Freddyä tästä, josta tuomio tuli), että Hesaria lukevat sukulaiseni alkoivat soitella, mistä muuten en pidä lainkaan, sillä tämä kuvatuskaappaus vei minut Hesariin ja kahteen ylen ohjelmaan. Perkele, se pistää vihaksi JJ. Varmaan sinäkin ärtyisit... ja en nyt puhu 'kaljassa' heitoista, vaan siitä, että tämä tiedoitusväline... Puheenvuoroblogistanin vuoksi, jonkun kommentin takia viedään Hesariin. No, onneksi se Sanoma on pian pilkottu...

Joten Jussi, silmäile tätä, kun ehdit:

http://pekkaopollanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/151...

Kalevi Wahrman

Mitähän Tossavainen minussa pelkää kun on bannannut minut blogistaan, lupaan olla kirjoittamatta tossun Porvoon ajoista.

Harri Rautiainen

Ei mitään syytä olla kirjoittamatta. Anna palaa vaan.

Käyttäjän KristinaKalliojarvi kuva
Kristiina Kalliojärvi

Kalevi Wahrman, ymmärrät kyllä itsekin, että kommenttisi oli ala-arvoinen. Jos sinulla on oikeasti jotakin kerrottavaa, jolla on relevanttia merkitystä, kerro se. Jos haluat heitellä lokaa ja mustamaalat jonkun maineen, niin tee se, mutta niin että sanomasi todenperäisyys on tarkistettavissa. Ja jos aiot olla hiljaa, niin jätä sitten myös tälläiset heitot:"tiedän missä olit eilenillalla" väliin.

Tai mekin voimme kaikki täälää blogistaniassa ,kysellä mitä olikaan takana potkuissa jotka sait ja miksi poliisitutkinta jätettiin kesken.

Joko ymmärrät mitä tarkoitan? Se on noin helppoa. Ja juuri noin ala-arvoista.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Juuri noin. Kiitos Kristiinalle.

Kalevi Wahrman

Se, että työpaikka TELE:ltä meni alta olisi ihan oman blogin arvoinen kirjoitus kapitalismin (myös valtio omisteisen) raadollisuudesta.

Se,että esitutkintaa ei aloitettu olisi kyllä ollut Eduskunnan oikeusasiamiehen arvoinen asia, kyllästytti vaan niin hitosti.

Pirusti on myös kokemusta oikeussalissa hikoilemisesta.

Noi ei kuitenkaan poista "tossun" herkkähipiäisyyttä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Se vaan haluaa leikkiä kingiä. Yksi tapa on pitää kilometrin pituista bannauslistaa. Yleensä sinne joutuu jos Tossavainen sattuu olemaan huonolla tuulella ja sinä osut eteen.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Täällä puhutaan kuin R. Tossavainen olisi US-Puheenvuoron pomo.

Hän on vain kansanedustaja joka osaa myydä itseään hyvin tunkemalla tuotteitaan monta kertaa päivässä vaalikarjan silmiin.

Määrä korvaa laadun, itsensä myymisessäkin.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Freddy otsikkosi viestii että olet kriittinen hallahtavaa soinidemokratiaa kohtaan.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ai jaa huomasinkin että olet eronnut soinidemokraateista.

Teppo Marttinen

Kommentit on taas sitä luokkaa mitä saattoi odottaa. Jos valkoihoinen eurooppalainen olisi syyllistynyt vastaavaan tekoon, niin iltapäivälehdet mässäilisivät jutulla kuukauden päivät ja Puheenvuoro täyttyisi blogeista missä tuomittaisiin teko, ja varmaan laitettaisiin sekin "äärioikeiston" syyksi.

Jos Suomessa rikoksentekijä on vähän erivärinen kuin kantaväestö, niin sillloin nauttii tietynlaista moraalista rikosoikeudellista suojaa.

Käyttäjän wahrheit kuva
Kari Kero

"Mää taas kuulin pataljoonan hevosmiähilt et me jouruta Helsinki varuskunnaks. Kaik vanha rytky vaiheteta uussi. Tulee joka miähel pussihousukki. Semmotti mää kuuli."

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Huomionarvoinen on kyseisen äärimmäisen vastenmielisen rikoksen motiivi:

Epäily siitä, että oma 5-vuotias tytär ei ole enää neitsyt !

Teppo Marttinen

Esimerkiksi Kotkassa pari vuotta sitten paikallinen monikulttuurisuuskeskus järjesti tiloissaan illanvieton turvapaikanhakijoille. Eräs 23-vuotias suomalaisnainen vieraili illanvietossa, ja siellä eräs "ulkomaalaistaustainen" mies raiskasi hänet muiden katsellessa vieressä. Kukaan ei tehnyt elettäkään auttaakseen naista avunhuudoista huolimatta.

Järkyttävintä on se, että media vaikeni tapauksesta täysin, ja monikulttuurisuuskeskus jatkoi toimintaansa normaalisti niinkuin mitään ei olisi tapahtunut.

Harri Rautiainen

Monikulttuurisuusoppia naiselle, vaikkakaan ei kantapään kautta.

Urpo Upi Tamminen

Vaikka Hirvisaari onkin oikeassa, niin hänen toimintansa ei ole aina ollut valonkestävää.

Pentti Järvi

Lapsellista höpöstelyä ml. Ritva Puolakka, J. Jalonen etcetera.

Käyttäjän jojalonen kuva
Jussi Jalonen

Moro Järvi! Oliko kiva köllötellä veropakolaisena Espanjassa? Siis sillä välin kun meikäläiset täällä lama-Suomessa yrittivät tehdä töitä ja saada maata siihen kuntoon että kehtaisit joskus palata valittamaan miten kaikki on huonosti ja ihmisetkin ihan typeriä?

Pentti Järvi

Sigo viviendo aquí como un refugiado de las rentas y soy contento. Lo que me preócupa es el moral de algunos partidos políticos de Finlandia, kok, sdp, sfp, kristianos y la izquierda menos 2 miembros.

Pentti Järvi

Sigo viviendo aquí como un refugiado de las rentas y soy contento. Lo que me preócupa es el moral de algunos partidos políticos de Finlandia, kok, sdp, sfp, kristianos y la izquierda menos 2 miembros.

Käyttäjän jukkakuhanen kuva
Jukka Kuhanen

Ei ihme, että jäi Uhtua valtaamatta.

Pentti Järvi Vastaus kommenttiin #61

Pitiskö vallata tuo Gibraltar? Kiskis-kukkulat taisivat olla pientä kamaa. Fossi ollut hauvan levossa vuodesta -83.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

On aivan ymmärrettävää ja hyväksyttävääkin , että edes suomalaiset veropakolaiset pystyvät hyötymään niistä tukirahoista, joita suomalaiset veronmaksajat Espanjaan ovat lähettäneet.

Käyttäjän jussikeskinen kuva
Jussi Keskinen

Eräät tahot Suomessa ovat ajamassa maatamme samanlaiseen tilanteeseen kuin etenkin Norja, ja myös Ruotsi. Norjasta on juutalaiset lähdössä pois pelonsekaisin tuntein, koska islaminusko valtaa laa ja sen luoma pelon kulttuuri ja toisaalta norjalaisten kykenemättömyys tuoda totuutta julki, he siis hiljaisesti antavat siunauksensa tapahtumien kululle. Norjasta tulee ensimmäinen Eurooppalainen valtio, jossa juutalaiset eivät enää voi elää. Breivik antoi jo osviittaa siitä missä Norjassa mennään, sille jolla on kyky ajatella intuitiivisesti ja ohi poliittisten agendojen ja poliitiisen ryhmäkurin, sille joka osaa katsoa peilistä kuvaansa olipa peili kuinka vääristetty tahansa.

Miksi ei tätä pelkoa oteta todesta vaikka nettikin on täynnä fundamentalisti-islamistien väkivaltahorroria. Sitä ei oteta todesta, koska eräät ääriainekset ovat päättäneet palastaa ja yhdistää maailman.

He ovat kaikessa omavoimaisuudessaan ottaneet koko maailman - ja sen ihmisten puolustamisen agendakseen ja pitävät omaa agendaansa totuutena. He eivät piittaa kenekään muiden mielipiteistä kuin omistaan, kaikki muut jyrätään. Belgiassa ja Ranskassa tilanne on samankaltainen ja Suomi halutaan mukaan tähän porukkaan missä oman maan kansalaisia ei enää noteerata tasa-arvoisina vaan heitä voi solvata ja heidän arvoillaan ei ole mitään merkitystä vaan ne poljetaan suohon, eikä heidän ääntään kuulla, koska he eivät uskalla puhua. Ääntä ei kuulla, vaikka kivetkin ovat jo alkaneet huutamaan.n EUn toisinajatteleva valtio on Unkari ja senkin politiikkaan halutaan kajota lakiväkivaltaisesti EUn taholta.

Maailmalla on lähihistoriassaan esimerkkejä esimerkiksi 1930-luvulta siitä mitä tapahtuu, kun asiat alkavat pikkuhiljaa mennä vinoon ja, kun niitä ei enää hallita. Tiedätähän, että fundamentalistinen eräs vihreä agenda on raju ihmispopulaation vähentäminen? Kuinka tämä aiotaan toteuttaa? Jos, kello on väärässä - pitääkö viisarit viedä korjattavaksi vai koko kello ?

arvo kuusisuo

Minua ei kiinnosta kotoutuvatko muslimit. Saako somaliperheen tytär valita ateismin, tai elää homoseksuaalina, jos sellainen on.
Kun kerran Egyptissä ja Turkissa on maallistuttu ja arvostetaan YKn ihmisoikeuksien julistusta, miksei se voisi levitä myös meille tulleiden muslimien keskuuteen. Kotoutuivathan romanitkin.
Aishan ei pidä ihmetellä, miksi naapuripulpetin Tuula otettiin huostaan parin litsarin jälkeen, kun häntä itseään ollaan lähettämässä vaimoksi maahan, josta on vain kuullut - kaikki aikanaan, suomen lainsuojaan siirtymäkauden jälkeen, syntyvyyden säännöstelyä myöten.
On rasistista yleistää, että somalitytöt ihailisivat salaa valehtelevaa Ayaan Hirsi Alia, jonka puheisiin ei voi luottaa, koska käytti Hollantiin tullessaan väärää nimeä.
Jos jokin on totta vain 90% kulttuurista, sen yleistäminen on rasismia.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Ihmettelen suuresti miksi Freddy ottaa tälläisiä asioita esille. Jokainen järkevä ihminen ymmärtää kun tappaa oman perheenjäsenensä jotain on totaalisesti mennyt "aivokopassa" pieleen. Varmasti me kaikki muistamme perhesurmat mitkä on viime vuosina suomessa tapahtunut. Pakko kysyä, mitähän tälläisen asian esiinnostamisella kertoo Freddystä ja heistä jotka häntä peukuttaa. Tunnen suurta myötähäpeää puolestanne.

Teppo Marttinen

Luitko Arto blogikirjoitusta ollenkaan, jos kerran ihmettelet miksi Freddy ottaa näitä asioita esille? Se johtuu siitä, että suomalainen media vaikenee näistä asioista täysin. Tuo tapaus on järkyttävä rikos, jota ei mainita mediassa, koska tekijä edustaa tiettyä uskontoa, jota ei saa kritisoida.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Juttu on vanha. Kohta joku pyörittää Breivik-levyä ja sen jälkeen vaikka Ruandaa. Pääsemme haukkumaan toisiamme turvallisten otsikoiden alla.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Kyllä luin, Näitä tapahtuu varmasti päivittäin ympäri maailmaa. Ajoiko kristinusko suomalaiset miehet tappamaan perheensä, ei varmasti. On vaan niin, että inhoan sydänmeni pohjasta ihmisiä jotka "mässäilevät" näillä asioilla. Kyllä meidän jokaisen pitäisi ymmärtää, kun ihminen ajautuu tekemään äärimmäisiä ratkaisuja, silloin on mielenterveys pettänyt, olkoon muslimi, kristitty, hindu tai vaikka ateisti.

Teppo Marttinen Vastaus kommenttiin #74

En minäkään usko, että juuri islam sai miehen tekemään sen mitä teki. Sitä tässä yritetään nyt vaan sanoa, että tapauksesta ei uutisoida poliittisen korrektiuden nimissä, koska tekijä edustaa tuota uskontoa.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund Vastaus kommenttiin #76

Teppo, kuvasta päätellen olet vielä nuori. Kolmen aikuisen lapsen isänä annan neuvon, älä rupea kyyniseksi, kuten esim. Kristiina Kalliojärvi joka ei koskaan näe mitään myönteistä elämässä. Maailmassa tapahtuu paljon pahoja asioita, yritä ymmärtää miksi Freddy ottaa juuri tämän asian esille. Yleensä suhtautuminen uuteen ja vieraaseen taustalla on pelko, pelko kohdata uutta ja vierasta. Lukemiseksi suosittelen tähtitieteen prof, Esko Valtaojan kirjallisuutta.

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem Vastaus kommenttiin #80

Miksi toin tuon esiin? Juuri sen takia, että sain tuomion kun kyynisesti arvostelin raiskatun tytön kuoliaaksi ruoskimista.

Unohdin, se kielletty sana, siis (muslimi) tyttö.

Tosin jos en olisi ollut perussuomalainen valtuutettu, vaan vihreä, olisi tulkinta ollut toinen.

Sillä ei ole väliä mitä sanotaan vaan kuka sano.

Niin ja Arto, jos se kerran on meriitti, olen viiden aikuisen ja yhden alaikäisen lapsen isä, siis ne kamalat toisen polven mamut.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund Vastaus kommenttiin #97

Freddy, minun ajatusmaailmassa ei ole toisen polven mamuja, minulle he kaikki ovat ihmisiä. Haluaisin vaan kysyä, tunnetko ketään suomalaista joka hyväksyy raiskauksen saati murhan, riippumatta etnisestä tausta.

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem Vastaus kommenttiin #99

Minulle kaikki ovat yksilöitä, yksilöitä ei pitäisi suojella tai tuomita sen takia, että he kuuluvat johonkin kansanryhmään.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund Vastaus kommenttiin #102

Freddy, sinähän sitä juuri teet.

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem Vastaus kommenttiin #106

.Suomessa on ainoastaan yksi uskonnollinen ryhmä joka ylisuojellaan, nämä ovat muslimit.
Valtakunnansyyttäjä ei juuri liikahda jos joku muu ryhmä uhataan, solvataan tai panetellaan.

Vai oletko tietoinen, että esimerkiksi syytteen olisi nostettu vakaumuksen solvaamisen vuoksi.

Siis kritiikkini ei kohdistu muslimeihin, vaan heidän holhoajiin.

”Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammautumisen perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.”

Merja Heikka

Kyllä arabimaiden uutisista ja,ja näistä rikoksista ihmisyyttä vastaan tulisi kertoa Suomessa avoimemmin.

Freddy on oikeassa siinä, että Suomen medioissa ei tuoda näitä asioita yhtälailla esille kuin maailman medioissa. Jokin kummallinen sisäsiittoinen piirre meillä on, johtuisiko suomettuneisuuden perimästä. Tai sitten ihan vain siitä, että toimittajakunta on varsin vihervärittynyttä, ja he kokevat tämän monikulttuurisuuden tärkeäksi agendakseen. He katsovat "velvollisuudekseen" (itseään ja velkojiaan kohtaan)suojella taviskansaa, joka ei maailmankieliä hallitse, kiihottumiselta.

Ikäänkuin suomalaiset eivät olisi yhteydessä nettiin ja maailmaan. Itsekin sain tiedon hiljattaisesta Kenian terrori-iskusta yhdysvaltalaiselta sivustolta. Siinä kerrottiin heti, että kyseessä olivat muslimiterroristit, jotka olivat valinneet uhrinsa uskonnon mukaan. Tätä tietoa ei heti jaettu ainakaan yle:ssä, vaikka siellä kyllä oli kerrottu itse iskusta. Mutta ei siitä, että se kohdistui ei-muslimeihin. He eivät jakaneet kyseistä tietoa heti, vaikka se oli tiedotettu heillekin.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Saudi-Arabia on meistä pirun kaukana. Daily Mail ja Iso-Britannia ovat henkisesti lähempänä arabimaita, kun siellä muslimeja jonkin verran asuu.

Merja Heikka Vastaus kommenttiin #73

Kannattaa varmaan mennä Yhdysvaltojen lähetystön eteen kantamaan plakaatteja: Suomen malli maailmalle! Suojelkaa ihmisiä kiihottumiselta! Turvat tukkoon!

Venäjän suurlähetystön edessähän onkin jo ilmeisesti suma, näistä maailman halaajista ja suutelijoista.

Urpo Upi Tamminen Vastaus kommenttiin #73

Israel melkein uhtä kaukana, että sellaisia argumentteja, ja vasemmiston pääpaholainen USA vieläkin kauempana. ;)

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman Vastaus kommenttiin #77

Perustakaa oma lehti, joka painaa vanhoja murhajuttuja arabimaista. Lyö varmaan leiville.

Merja Heikka Vastaus kommenttiin #81

YLE:n tulisi olla meidän(kin) oma, koskapa me maksamme sen ylläpidon, jokaista mökinmummoa myöten. Pienistä eläkkeistäkin sen propagandaviraston maksuja nyljetään, joten kyllä sen mökin muorinkin tulisi saada tiedot maailmalta sensuroimattomina. Sitä varten YLE on.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman Vastaus kommenttiin #77
Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Natsitikin tuomittiin Nürnbergissä jo 65 vuotta sitten, mutta aina siitä luusta kaluttavaa riittää.

Neuvostoajan rikoksia ei ole vielä edes käsitelty missään oikeudessa Haagista puhumattakaan, joten - mikäli asia saa yhtä laajaa huomiota kuin III valtakunta - monille riittää juttua ainakin yhtä kauas tulevaisuuteen kuin Kreikan saama lisämaksuaika €uro-velkojensa suorittamiseksi: viimeisin pvm lienee v. 2058 (jolloin nykyisten PM:n ja VM:n "vastuunkantokin" päättyy). ;-)

Sen jälkeen ovat jonossa ehkä mm. Merja Heikan mainitsemat rikokset ihmisyyttä vastaan ennen ja jälkeen arabikevään jne.?

Kalevi Wahrman

www.kansanaani.net
Emme halua olla uusliberalismin vankeja
Kansan Ääni 4/2013 ilmestynyt

Kansan Äänen uusin numero on tuhti paketti tietoa, näkemyksiä ja arvioita yhteiskunnan tilasta. Erityinen huomio keskittyy syksyn budjettiriiheen ja TES-sopimukseen. Lehden keskeinen viesti on: Emme halua olla uusliberalismin vankeja!

Ajankohtaisten aiheiden ohella tuoreimmasta numerosta löytyy myös runsaasti mielenkiintoisia arktikkeleita kansainvälisistä aiheista, historiasta ja tieteestä.

www.kansanaani.net

dnalnifimous .

WHO:n, Maailman terveysjärjestön mukaan joka kolmas somali on mielisairas, joten kyllä alueen ongelmat koskettavat myös suomalaisia kun heitä on jostain syystä tänne pakko haalia. Itse epäilen että kansainvälisenä järjestönä WHO:n on pakko ollut jättää pois todellinen paljon suurempi lukumäärä ja tärkeimmät mielenterveysongelmiin vaikuttavat syyt kuten somalien sisäsiittoisuus ja islam.

http://www.who.int/hac/crises/som/somalia_mental_h...

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem

Tämä ei liity varsinaisesti blogin aiheeseen, tai no ehkä tämä WHO raportti kuulukin salata, niin kun yleensä vääränlaisia totuuksia.

Käyttäjän jussikeskinen kuva
Jussi Keskinen

Suomessa on moraalisen ylemmyyden performanssilla onnistuttu melko hyvin siinä, että syytetty suomalainen on alkanut katua mutta ei tiedä mitä katua! On tapahtunut siis marttyyrimainen syyllistäminen, jonka maksajana on suomalainen, jolle ei maan siniristilippu, eikä EUn tähtilippu kerro enää mitään. Hänen maansa on myyty hänen jalkojensa alta. Hänellä ei ole omassa "talossaan" enää valtaa, eikä juuri merkitystäkään. Hänen rappionsa on ollut se, "lottovoitto" syntyä käsittämättömään entiseen Nokia ja nykyiseen käsittämättömämpään PISA Suomeen. Hänen vaatimattomuutensa ja lempeytensä on kääntynyt hänen rikoksekseen. Kyllä, kyllä me tätä maata ylistämme mutta kukaan täällä ei viihdy.

Käyttäjän HannuSiipola kuva
Hannu Siipola

Näin se Suomessa nykylainsäädännöllä ja asenteella menee. Milloin meillä olis niin iso maa että tänne mahtuisi kaksi mielipidettä?

Janne Hilden

No mites onko islamilainen käytäntö, veriraha-maksun suorittaminen esim. murhatun äidille, hyvä sovittelutapa päästää murhaaja vapaaksi?

Käyttäjän seppopmuurinen kuva
Seppo Muurinen

Mikä uskonto on toistaan parempi kun näitä "tappamisia" tulee ties mistä syistä ja ovatko erilaiset uskonnot toistensa vastakohtia,joita ei voida sietää,varsinkaan kun kohtaavat toisensa ?

Entä erilaiset maahanmuuttajat omine uskontoineen että tapoineen toimia vieraassa kulttuurissa kuin yhteisössä kantaväestön kanssa ?

Voidaanko tästäkin puhua jo puhua eräänlaisesta "uskonrasismista" ?

Mikä on sellainen uskonto joka "yllyttää" riistämään toisiaan hengiltä että kivittämään kun sitä rikkoo omien lakien - vanhan testamentin mukaan ?

Kysymyksiä ja väkivaltaa ...mikä vaivaa tätä ihmiskuntaa -elämä on kuitenkin liian lyhyt erilaisten väkivallan/-sotien jatkuviin kierteisiin !

Käyttäjän SimonWahlroos1 kuva
Simon Wahlroos

Mikäs voisi kertoa globaalista alueeellisesta kulttuurista enemmän kuin mielenterveysongelmat, jotka liittyvät eri maiden ja uskontokuntien perheen sisäisiin ja ulkoisiin henkirikoksiin?

Tällaiset uutiset pitäisivät meitä hyvin informoituneena siitä mistä asioista eri kulttuureissa ollaan tarkkoja. Siis jos ei näitä lakaistaisi maton alle impivaaralaisen mediamme toimesta niin, ettei näistä saa keskustella vapaasti leimautumatta rasistiksi.

Jos ei näitä haluta avoimesti käsitellä niin parempi sitten sulkea rajat ja sanoutua Pohjois-Korean liittolaiseksi.

Toimituksen poiminnat